onsdag, februari 07, 2007

BOTTTEEEEEENKÖÖÖÖÖP!!!

Igår kolla jag Greys Anatomy......... uuuuuuuuuuuuuuuuuhuuhuhhhhuuuuuuuu..... vad jag grina! Shit.... Jag e rålarvig när det gäller sånt, jag grinar för det mesta o kan knappt sluta!

Nu till nåt helt annat:

Igår fick jag en del härliga förslag om diverse knep och knåp att använda sig av när barnen är hos sin pappa! Det var exempel som o köpa lite schyssta undisar, champagne o överraska gubben när han kom hem från jobbet.....

Då slog det mig hur duktig man var på sånt i början....... i början hade man alltid fiiina underkläder som matchade. Dessutom hade jag hårförlängning ner till ärslet, nygjorda förlängda naglar, några kilo tajtare och bruna linser! Alltid nyduschad o luktade som en nyutslagen nyponros inför varje dejt! Spelade ingen roll om han ringde kl 12 på natten o fråga om han kunde komma över..... varenda gång kastade man sig i duschen för o fräscha till sig inför evetuella övningar, o övningar blev det ju! Oh herreguuud, hur orkade man??? För o inte snacka om hur man sen faktiskt sov... naken eller i nå sexiga trosor som kunde "väcka" han snabbt på morgonen.... O det här med sova?? Gjorde man ens det.... man var ju tvungen o tänka på o dra in magen o inte ligga så tuttarna såg ut som skidbackar! PLUS att man livrädd för o dra av en brakare mitt i natten.... voine voine!

Jag minns en gång när jag var lite vågad i början av vår dejtingperiod, köpte supersexiga underkläder o skicka ett mess om han ville komma över senare o ta av dom med tänderna.... har nog aldrig fått ett så snabbt svar på mess nångång!

Nu undrar man vart den där bruden har tagit vägen?? Finns hon inte längre eller??

Hårförlängningen är bara där när hon orkar.... naglarna är brutna för längesen.... nu bärs de egna blåa ögonen.
Glad om man hittar ett par hela trosor, o ju mer "icke" sexiga dom är desto skönare! Vadå matcha?? De såkallade mens trosorna har blivit varje dag trosorna.....
När vi går o lägger oss så får man vara glad om man orkar borsta tänderna lixom..... för o inte tala om det man sover i! Jag har en skitsnygg sån jätte t-shirt som va supertrendigt på 80 talet. Trycket är ett slitet Musse Pigg tryck, han surfar...o så står det Welcome to Miami Beach! Dessutom är det ett stort hål på magen.....har jag inte den är jag säkert frusen o kränger på mig ett par mysbrallor!

Asså??? Undra om det är så att han oxå undrar vart hon tog vägen?? Hux flux gick håret och naglarna av, ögonfärgen förbyttes från sexigt bruna till heligt blåa!
De sexiga underkläderna verkar ha brunnit upp..... o istället har det sköna installerat sig i troslådorna!
Dessutom syns inte en millimeter av hennes kropp när det ska sovas... o den ena brakskiten ljuder högre än den andra......

Fy fan, vilket jävla bottenköp han måste gjort!!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha för att inte tala om hårväxten lite här och där..Fy fan vad man har blivit bekväm...

Å andra sidan är inte maken ett dugg bättre....Han var smal och smärt och as-kalas när vi träffades..Nu har han värsta magen och bryr sej inte ett dugg om vad för slags kläder han slänger på sej
*Saknar den tiden*
Min man var as-snygg..Verkligen as-snygg..
Nu ser han ut som en lodis och alla fina tröjorna man köper ligger längst ner i hyllan till förmån för reklam-t-shirts liksom..

Uhhhhh jag måste piska på honom lite...

Anonym sa...

Ja det andra inlägget var då jag...

/Cian

niinis sa...

Neee...lite rätt har du faktiskt!! Dom måste ju oxå snäppa upp sig.... hahaha!!

Att det blir så, jag fattar fan inte!!! ??

Anonym sa...

Snällt av dig att informera om alla detaljer. Nu slipper jag ligga vaken och undra om nätterna :)

Anonym sa...

Vad fååår du allt ifrån ninisen!!?*ASG* hahaha det låter som du tagit beskrivningen härifrån :D)))
ja fy fan vad man höll på,undras om dom gjorde likadant i vilket fall doftade han så gott var gång vi sågs.

Ja nuförtiden orkar man ju inte ens sminka sig än mindre dra en borste genom håret förrän tidigast eftermiddag...och jag har mage att klaga på gubben när han drar runt i sina mysbyxor ;)

Nä fan man sunkar ner sig o blir bekväm...fast det e sköööönt! :D

/Du jag la ett recept till dig inne i min blogg,kolla det vetja :)

Anonym sa...

hahaha!!!
jag kan inte annat än tokskratta... tänk så normal du är, gumsan :))))

jag får ju genast dåligt samvete... dags att piffa till sig lite alltså *S*

kraaaaaam
ulrica

niinis sa...

Chris: Ja.... ifall du nu trodde att frugan varit annorlunda så tror du fel :D Det döljer sig alltid sånt här smaskigt bakom varje vacker kvinna, haha!

Garbo: Hahaha....jaa, man har nog sunkat ner sig en del... men man gnäller desto mer på andra som gör det! Fii fasen...
Ska kolla recept! :)

Ulrica: Ja... det är lite då o då man kommer på att man kanske ska piffa sig lite då o då om man ska ha nån karl kvar, haha!

Anonym sa...

Jag tackade faktiskt för att jag fick reda på alla detaljer om dig... ;)

niinis sa...

Chris: Okej :) Skönt att du kan sova igen..... ;)

Anonym sa...

Jag lipade som fan jag med. Varför var Denny tvungen att dö?? Orättvist som fan. Tårarna formligen sprutade.....

Anonym sa...

Jag och pojkvännen har bara varit ihop i lite mer än tre år och jag har nog inte dekat ner mig nånting. Jag tränar, köper sexiga underkläder, har långa naglar och klipper/färgar håret ofta. Det kanske blir annorlunda när man har barn men jag vet inte.

Man ska inte glömma bort sexigheten i sig, den är jätteverklig. Ring nu och fixa manikyr och köp dig en riktigt sexig outfit. *surprise liksom*

Släng Musse Pigg i soporna och sov naken, vettja. Det har ju gått bra en gång i tiden, jag sover dock helst med linne i alla fall då täcket känns strävt mot tuttarna.

Hugg i nu. kram

Anonym sa...

Jag säger som alla andra här; fy faaaaaaan va rolig du är Niinis. Det är sällan jag skrattar högt när jag sitter vid datorn, men nu jävlar gjorde jag det :D

Alla känner vi igen oss i det där (ja, förrutom Malliz då men luuuugn - det kooooommer ha ha).

Asså, när köpte jag underkläder senast? För typ ett halvår sedan och då var det rediga amnings-bh:ar. Ha ha. Innan dess kan jag inte minnas.

Tyvärr är jag så himla bekväm av mig och måste ha underkläder och kläder som är bekväma att bära och hur många porriga är egentligen bekväma? Inte de jag provade 1988.

Skämt å sido. Vi måste rycka upp oss nu som Malliz säger.

Vad säger ni? Skall vi köra en operation The-return-of-the-sexy-bitches? Gammkärringarna tar över världen och chockar gubbarna så de ramlar baklänges.

Wohooooooo. Nya underkläder skall vi ha. Jag vill ha RÖDA för det har blivit min nya färg. Det borde väl funka?

Shit va taggad jag blev nu.

Nu kör vi!

Anonym sa...

Niinis nu lyser du med din frånvaro. Kom igen nu. Skriv något nytt!!!!

Anonym sa...

Hoho???

Är det nån här??