tisdag, november 07, 2006

SNARK...SNARK...SNARK!!!

Var det fullmåne inatt??

Jag vaknade tjugo i fyra av att Elliot (den lille) kom in till oss.... blev pigg som en mört o kunde inte somna om! GAAAH.... då är det lixom 2 timmar kvar till min klocka ringer! Låg o kämpa med att somna om till halv fem! Gav upp o knata ner för trapporna o hör att TV:n är igång.....

Sådan mor sådan son.... Thedde (den store) hade legat o kollat TV sen 03.00! SNARK!!!

Vi har det här bekymret om man nu ska kalla det bekymmer.... men jag är såååååå avis på dom som kan slagga till 12 på dagarna.... och om inget stör kan man vakna vid 2 på eftermiddan. Nåja, det måste väl vara såna som inga barn har.... men ändå! Vi e ju "barnlösa" varannan vecka... Jag vill oxå kunna sova så!

Igår vare innebandyträning igen! Igår kände jag att de små liven började förstå vad jag menade med att "ta varsin"! Det har annars varit nåt som varit svårt att pränta in i huvudet på dessa "boll-gloende" barn! Alla kollar frenetiskt på bollen o ser inte att det svärmar motståndare runt dom som bin i honung! Jag var riktigt stolt över grabbarna efter träningen igår! Hihi.... kul skit det här med att va tränare faktiskt! :)

Sen blev det tacos!!! SLURP! Alltid på måndagar när vi får barnen! O så fredagar till IDOL såklart! VI ÄLSKAR TACOS I MIN FAMILJ!!! Jag skulle kunna leva på TACOS!! O så blev jag givetvis äckligt mätt efteråt o låg o klaga resten av kvällen i soffan.... är det verkligen värt det varje gång!:)

Imorn ska träningen sätta fart igen... förkyld förra veckan, o igår och idag byter gymet maskiner. Shit va skönt det var att konstatera det igår kväll när jag kände att jag MÅSTE dit! JAG SLAPP!! Och min "träningsinställning" är som vanligt på TOPP! SNARK!!!!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Vi har samma när styvisarna är hemma hos oss..De är upp till 3-4 och sover sen fram till 12 minst..

(OM inte Vildingen får en puff i rätt riktning förstås,hehehe)

Jag har oxå vaknat så där jättelänge nu..börjar bli störande..Varje natt vaknar jag minst 3 gånger...

Tacos är Wûnderbar..Vi äter det väldigt ofta...minst 1 gång i veckan...man tröttnar liksom inte..

Träning ja..hmm räknas promenader med tung väska?

Hahahaha..fan vad jag är slö...

Anonym sa...

Jag är likadan. Idag fick jag väcka lilla monstret för att jag tyckte hon sov för länge. Jag har hört att det är ett fenomen som inträffar när man blir gammal ;)

niinis sa...

Cian: Ja promenader med tung väska är perfekt! Allt på samma gång, styrketräning och kondition ju ;)

Sova heeela nätter är ju ett måste för en "gammal" dam som mig, o gud nåde om jag sover mindre än 8 timmar.... då är jag zombie hela långa dan!

Chris: Välkommen tillbaka till cybervärlden förresten :) O ja, jag vet att det förändras åt det hållet när man blir äldre! Hur många gånger har man inte vaknat till mor-mors kaffekokande kl 5!

Anonym sa...

Jadu... det jag önskar mest av allt nu för tiden är just att få sova ut länge! Men, även de gånger vi tappert försökt (dvs skaffat barnvakt över natten) så "pling" öppnas ögonen på mig absolut senast åtta ändå :( Gubben däremot, han kan sova hur länge som helst.

Man kan konstatera att vi kvinnfolk inte kan sova ut efter att ha skaffat ungar.

Träning? Vad är det? Ja just det, det är ju det jag skall börja göra nästa vecka :)

Kram kram!

Anonym sa...

Skärpning! Klockan är 07.57, dags att uppdatera :)

Anonym sa...

Jag kan sova hur länge jag vill på mornarna men vaknar oftast runt 08.30 när jag än går och lägger mig. Jag har aldrig kunnat sova till 12 på dagarna, inte ens när jag var tonåring.

Man tröttnar på det också och jag önskar inget hellre än att jag hade ett jobb.

Jag gillar oxå tacos, äter oftast kycklingtacos.

Anonym sa...

Somna nu inte för tidigt ikväll. Jag tror det blir riktigt spännande på Top Model ikväll...

Unknown sa...

*saknar*