torsdag, mars 08, 2007

Hus o sjukhus!

Jaha, då var husvisningen gjord!

Började med att vi åkte över till Ulrica och Micke.....dom har nämligen ett exakt likadant hus, och eftersom jag kikat på huset vi skulle titta på över nätet....och blivit smärre chockskadad behövde jag kika på ett som faktiskt är rustat sen 1978.

Åh va fiiiiiiiint det var, man öppnade dörren och kom in till ett varmt, fint och ombonat hem! Kändes som jag hade kunnat flytta hem till dom me hela konkarongen på stört! :)

Huset då..... MY GOD! Gröna plastgolv med medaljonger, oranga köksluckor med stora mörka knoppar, badrummet.....går inte ens o prata om det, jag ryser och blir rädd på samma gång! Tapeterna...... snyft! Det enda som räddade det är att vi var hem till Ulrica o Micke innan! Man såg potentialen genom allt detta förfärliga.... o nu känner jag mig taggad till tänderna på att köpa, rusta, fixa, dona o flytta in!

Budet lägger vi idag.....

Förresten så har jag tid hos neurologen idag kl 13.00. Nu ska det redas ut var detta pirr kan tänkas komma ifrån.... Eftersom jag nästintill klurat ihjäl mig på vad de kan vara så ringde maken o skynda på processen igår....fick en tid som någon avbokat idag! TACK...det måste vart en mening med det!

Min största fasa nu är att det är nån hemsk sjukdom som MS, ALS eller kanske rent av en tumör...... jag ber till de högre makterna att det INTE är så!

Håll tmmarna för mig!
Kram från Nina

6 kommentarer:

Anonym sa...

En tumme här! :)
Hoppas ni får budet,men ack så mycket jobb,jag vet jag sitter själv i ett sånt hus där inget är gjort sen tidigt 70 tal mattorna är från 50 talet o fastnar under strumporna :/

Det går låååångsamt fram men såååå jobbigt att inte kunna få ordning på stört!
Ibland har vi lust att skita i allt o flytta.

Kram gumman.

Anonym sa...

Håller tummarna båda för huset och sjukhuset...

Kram

/cian

Anonym sa...

Spännande, jag känner ingen med hjärntumör... Hoppas det går bra...

Anonym sa...

Håller alla tummarna för tillfället... hoppas allt går jättebra hos farbror doktorn!!

Och jag hoppas allt går bra med huset också :)

kram ulrica

Anonym sa...

Håller alla tummar jag har. Huset låter som det har stor potential även om det är svårt att tänka bort allt lull-lull som äldre människor har överallt. Det är så kul att få sitt eget hus.

Vi ska snart börja plantera och greja i trädgården, jag längtar som fan och har värsta planerna.

Ha en underbar helg och kram på dig.

Anonym sa...

Nina hjärtat. Du skall se att det inte är något allvarligt... jag håller båda tummarna jättehårt! Det vet du.

Å vad spännande med huset!! Keep us posted. Vill veta hur budgivningen går!!!! Man vill ju renovera och fixa i sin egen smak oavsett om det är tokfräscht eller inte. Eller hur? Helt rätt att skita i medaljongerna och köra!

You go girl!

Massa kramar från Bloody Mary (mouhahahaaaa)