torsdag, februari 07, 2008

Vad händer??






Ibland händer så konstiga saker i ens liv....






....nu har jag fått 3 såna händelser på rad.






1) Jag fick en kommentar här på min blogg om en intervju! Jag berättade här på min blogg om min vän som förlorade sin fästmö i en tragisk motorcykelolycka. EN reporter från tidningen Må Bra kom till vår lilla hålla och bjöd på fika och körde en 2 timmar lång intervju. Skit-trevligt, annorlunda och de personer som satt bredvid sneglade lite konstigt. Typsikt håla syndrom det dära...... En fotograf kommer snart till vår håla o ska knäppa lite bilder på oss... Intervjun kommer ut i slutet av April.






2) En tjej med breeeeeed stockholmska ringer en kväll på min mobil. "Ja häääjjjjjjjsaaaaaaaaan, det här är Mariiiijjjjaa på Modelhouse. Vi vill ääärbjuda deeeiiijj en modellfotografering, vi har fått ditt namn från en Susanne". Jag fatta fan ingenting, var nog t.o.m lite otrevlig i början eftersom jag trodde det var en äcklig försäljare. Hon svarade lite otrevligt och irriterat bruttan.... tyckte väl jag va en jävla kärring som va otrevlig. SORRY....men jag trodde inte det var på riktigt! Då har barnens f.d dagamma varit där o gjort nånting med sin dotter och då fick man ge bort ett sådant erbjudande, sminkning av en riktig make-up artist ( känns lite jobbigt eftersom jag själv är utbildad make-up artist, ska man säga att man är det eller lådsas som ingenting, förändrar det nåt....skitsamma), 60-100 bilder tas med olika ombyten. Två känslor: Jätteglad att min dagmamma tänkt på mig och ville ge mig detta, ÅH NEJ...ska jag stå där som en fetpascha o smajla upp mig på bilder som jag komer spy av att se?!






3) Jag har ju varit med i VIKTKLUBB sen januari, jag har tappat 4 kilo (6 sammanlagt sen jag började tänka på vikten), 4,5 cm i midjan, det börjar kännas på kläder THANK GOD...så det går framåt med det går seeeegt! Såg att VIKTKLUBB letade efter några personer som skulle ta vissa utmaningar. Tex att byta bussfärden mot en promenad, hissen mot trapporna, fikat mot frukt. Jag skrev ett mejl om mig själv o ville anta utmaningen fika mot frukt. Jag är nu en av dessa personer som på deras sida ska blogga om mina framgångar över att ha bytit fikat mot frukten. Känner jag mig själv kan det bli skitbra samtidigt som det kan bli total flopp! Under min PMS vecka förvandlas ju jag till ett monster. En soptunna som formligen trycker i mig allt jag ser... jag kan typ hälla i mig chokladsås från tuben, äta 7 mums-mums på rad, äta 14 knäckemackor med 1 cm högt täcke smör på. JAG BLIR SKVATT GALEN!! Hur bloggar man om det så att 400 000 personer som besöker sidan blir peppade till viktnedgång?






Ja, så konstigt kan det bli ibland....






ATT BERO PÅ SMINK...HÄR ÄR 3 SMINKNINGAR JAG GJORT! :)







14 kommentarer:

Pangbruden sa...

Jag sa ju att du var snygg! PMS blir bättre ju äldre man blir... värst tycker jag att det var i 30 årsåldern..men efter 40 har jag blivit mycket jämnare. Håll ut! och Ät choklad med gott samvete! Hormoner är märkliga.. och ständigt föränderliga. Jag länkar till dig, hoppad det är ok?

Kram och finfin dag!

Anonym sa...

Snacka om WOW faktor!!! =)
Grattis tjejjen till alla dina överraskningar i form av stajling och fotografering m.m

Hahah garvar stort åt dina matvanor vid PMS :D))

Jag kan äta LOTS men aldrig jag stoppar chockladtuben i munnen haha!

/Kram o ha en bra Torsdag i regnet

niinis sa...

Pangis: Har redan länkat till dig...utan o fråga ;).... SKÖÖÖÖNT o höra att det finns hopp, att det inte alltid ska vara såhär! För det PMS:et man har nu suuuuger... kram och önskar dig detsamma!

Garbo: Haha, jag veeet...jag är en spotunna som får ett sånt matbegär så jag blir rädd för mig själv nästan...
Kram o ha en bra dag!!

Anonym sa...

Inte konstigt alls!! Du är ju värsta puman juhh...

O jag kommer få se o läsa MåBra-artikeln typ först av alla då vi får dem innan de kommer ut i butik he he...

Gu va mkt roligt det händer i ditt liv nu tjejen. I am happy for you.

P o K o LOve you too.

niinis sa...

Pendlis: Ja, alltså....det där med modellgrejen vet jag inte om jag vill göra! :( Usch, vet inte om ajg klarar det...stå där som en tönt o ta 100 bilder liksom! Hihi, vad kuuul att du kommer få läsa det där först. Jag ska få korrekturläsa snart som tur är....haha, annars vet man aldrig vad det står. jag svävar ju ut så förbannat emellanåt! :) PUSS

Anonym sa...

Du Niinis älskling, var tatuerar du dig någonstans??

P o K

niinis sa...

Pendlis: Jag har gått hos en som har tatuerat sen tidigt 80 tal. Han finns i Västerås, sen har jag min gamla vän som jag gått till den senaste tiden....han finns här i enköping!

Åh vad spännande!! Vad är motivet?? Vill du ha telefon nummer så har jag det....

kram

Anonym sa...

MIn gamla tatuerar är ju i Upplands Väsby o där har jag inte direkt vägarna förbi nu för tiden... o jag skulle gärna vilja känna att "den här snubben gillar jag" innan den får sätta in nålar i mig... konsultation först - tidsbokning sen.

Jag har drömt om detta motiv sedan nittiotalet så nu får det fasiken bli av... Du får se när vi ses.

Puss o kram.

Lillan sa...

Hej Gumman!
Vad roligt för dej att det händer så trevliga saker :-) Kommer på mig själv med att sitta här och smajla brett för mej själv......
Om jag får säga vad jag tycker så bara måste du åka och modella. Det blir en sån där once in a lifetime pryl. En f.d. arbetskamrat höll på och pratade om det där i våras, om jag minns rätt. Att de blev rekommenderade typ av kompisar som varit på foto/styling innan.
Go for it!!!! Kram

niinis sa...

Pendlis: Självklart!! Du bara måste göra den om du tänkt på den så länge.... spännande!!

Lillis: Ja, jag har hört att det ska vara ganska så kul..men vafan, huuu..känns helt otäckt! Men, jag kanske får ett ryck...
Kram

Anonym sa...

Vet du vad.. även om jag är sur för att du inte svarade på mitt sms om du ville klippa oss så ska jag säga att du är skitsnygg så ta det tillvara!!

Tänk vilken grej att ha en hel fotoserie på dig!!! Skitkul ju :)

Och du.. du kan säkerligen vara en perfekt peppning på viktklubben. Lycka till.. kör hårt bara :))

Kram Ulrica

Anonym sa...

Tillägg:
Jag menade förstås inte att jag är sur på riktigt... hoppas du förstod det. Jag glömde smileyn där på slutet.

Kram ulrica

niinis sa...

Ulle: Ja då är du sur i onödan bejbi för nåt sånt mess har jag då INTE fått!!! När skulle jag ha fått det??

Återstår att se om jag ger mig på fotograferingen, har till imorn på mig att bestämma mig...

Anonym sa...

Gumsan.. som sagt var så är jag inte det minsta sur :))..

fast jag är förstås förbaskat långhårig *fnissar*

Det var nog ett par veckor sedan som jag skickade sms:et :)

Och du... DU SKA BANNE MIG FOTOGRAFERAS och jag ska se bilderna sen.. hör du det!!!

KRAM
Ulrica