måndag, februari 04, 2008


Jennifer Lopez planerar föda i couture

Graviditeten verkar inte ha påverkat J.Los, 38, divalater. Stjärnan väntas föda tvillingar i mitten av februari och lyxsviten på sjukhuset är redan förberedd.
– Hon har mammakläder specialdesignade av Roberto Cavalli. Hon ger inte ens upp sin image när hon föder barn, säger en källa till Bang. I förlossningsrummet sägs hon planera att bära en coutureklänning i pastell.
Här kommer man till jobbet, måndagmorgon...lite lagom surt sådär. Så läser man såna här viktiga nyheter.....
Jo, J LO har ännu en gång kört sina schyssta små divaliteter. Jag skulle verkligen vilja vara en fluga i taket i hennes lyxsvit på sjukan. Tänk när värkarna börjar slita i hennes diva höfter o fina lilla dyrbara mage, när det känns som nån jävel fäst en i en riktbänk och drar åt varsitt håll. När det känns som om mage, rygg, höfter m.m. ska sprängas rakt ut....när kisset rinner för allt tryck man har nedåt, när det känns som man ska bajsa på sig, när man kräks av smärtorna, när man skriker jävla kärring till barnmorkan, när man skriker rakt ut att man kommer att dö....o att man på riktigt tror det när man ligger där! Kommer hennes lilla pastellfärgade coutureklänning sitta fint då?
Håller den för skitfläckar? Ja, okej...hon kanske har nåt slags flösch de luxe variant av lavemang? Finns det? För gör det inte det så spelar det inte så jättestor roll att man tagit den...okej...mängden då...men man bajsar ju i alla fall litegrand. J Lo bajsar..... haha, vad konstigt det kändes o säga så...
Jaja, lilla JLo...om du föder normalt så kommer det fetkvitta vad du har på dig..... spelar ingen roll om det är Robert Cavalli eller landstingets egna (sköna tycker jag) vita tröjnattlinne. Det enda viktiga är det som kommer ut!!
Puss & Kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

En kommentar här; vilken pajjas. Röda mattan då? Skall hon gå glida graciöst längst den på väg till förlossningsbädden?

Jesus va hon inte hajjar någonting.

Anonym sa...

Oj oj oj oj !! Går det verkligen till sådär !?. Bäst att börja förbereda sig psykiskt OCH fysiskt nu då :) ...

Anonym sa...

De kanske rullar ut en röd matta på BB oxå.

Hon är väl så otroligt ointressant just nu när hon är nästintill höggravid att hon måste gå ut med nån skit för att få lite rubriker.

Räcker det inte med att bara vara gravid som alla andra "normala" kändisar. Vem fan bryr sig om hon är iförd Robert Cavalli eller Gucci när hon ligger och krystar. Pucko säger jag bara.

Må så gott. Kram Mallis

Anonym sa...

Ha ha, roligt skrivet och även om man ju inte vet vad som är sant så verkar J-Lo ju vara en djävligt dryg diva. Är hennes krav på kläder sant så är hon ju bara för mycket!

Pangbruden sa...

Och till på köpet ska hon tydligen ha tvillingr!!! He he he