onsdag, april 26, 2006

PACKNING?

Imorn är det dax.... då drar vi till SÄLEN.... hej o hå!

Tjejer är ju för roliga i sin planering vad det gäller kläder o diverse attiraljer som ska med. Mejlboxen kokar av mejl som "Vad ska du ha på dig på lördagen?" "Alkohol dag 2?" Ja ni vet...sånt där viktigt... :D

Nu har vi fått strikta order om att bilen är väldigt trång, ska vara en sån minibuss med 0% utrymme för eventuell packning. Förstår inte riktigt hur den bilen är planerad. Om 7 personer ska få plats borde det ju vara så att man gjort lite utrymme för dessa 7 att ta med sig eventuell packning. Nej serru....

Det gäller att utstuderat planera sitt baggage.... alltså veta exakt vad man ska ha på sig alla dagar. Det är ju vi tjejer verkligen gjorda för att klara :)

Hur ska man veta vilken sinnesstämning man befinner sig i just dessa dagar? För er som inte visste så klär vi oss oftast efter sinesstämning, och det har man svårt att veta redan idag!

Det blir till att skjuta från höften...bära eller brista... Kan inte bli annat än katastrof :)

Nu ska jag få ha lite semester.... TJING så länge!

2 kommentarer:

Onesama sa...

Hoppas du får det kul på semestern. Är lite avis. Skulle också behöva resa bort. Fast den enda isen jag skulle vilja se på min semester skulle vara den som flyter omkring i drinkarna. ;)

Unknown sa...

Ha det så jäkla kul :)

Men ska du verkligen åka skidor?
Eller är det bara afterski?

Träffar du på en tjej som heter Becca från Sthlm Så hälsa från mej :)
( yeah rigth Sälen må vara litet men inte så litet *S* )

PÖSS