onsdag, november 07, 2007

Galningen här.....

Halllåååååå...nån här?

Jag har inte vart här.....

Elliot har vart sjuk så jag har vart hemma.....o när han vilat eller såsat framför TV:n så har jag huserat i snickeboa! Nu ere körigt må ni tro...mindre än 3 veckor kvar till Julmarknaden o jag har knappt börjat känns det som. Aja, idag lova tony att han skulle hjälpa mig sen..... han kan väl slipa brädorna om inte annat. Sen kan det ju behövas moraliskt stöd oxå när man börjar undra om man typ gått o blivit dum i huvet eller nåt?

VAD HÅLLER JAG PÅ MED??? VAD ÄR DET JAG GETT MIG IN I??

Jaaa, som ni märker så har ju detta hänt ganska så snabbt i mitt liv..... annars brukar det ju va så att man hållt på mer eller mindre hela sitt liv med vissa saker som man sen får utlopp för när man är 55 eller nåt....

Men jag är PRECIS såhär! SPONTAN o ger mig in i saker med HULL O HELA HÅRET!!! Jag är fullkomligen galen när jag liksom hittat en nisch som jag diggar, finns inget mellanting. Inget är lagom för Hermansen´s frugan. Ibalnd blir jag så trött på mig själv....men samtidigt så ÄR JU JAG SÅHÄR!!! Lätt o ändra när man har 5 år kvar till 40...NOT!!!

Det gäller o sila det som jag brinner bara SÅDÄR för..... o där har jag kommit långt. Förut kunde det växla från den ena dan till den andra! Igår gilla jag baggyjeans och idag gillar jag stuprör. Igår gilla jag jättemycket smink, idag gillar jag naturligt. Igår gilla jag VOLVO, idag gillar jag Moppe. Igår skulle jag börja på skjutkurs, idag skulle jag böraja dansa balett.

ja ni hajjar.....

Nu är jag inte riktigt ombytlig, idag kan jag nästan SNÖA in på saker.... Å det är bra, för då hinner jag ju känna efter!

Aja, imorn är det jobba igen som gäller......

Hoppas alla mår bra och har det lugnt o skönt! Det får väl jag nångång 2052.

Puss

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hujeda mig... Jo, jag är här. Fast jag börjar fundera på om man skulle ta och besöka lite nya bloggar, det börjar bli tröttsamt att läsa samma inlägg dag efter dag ;)

Din förgrymmade unge...

Anonym sa...

Ta det lugnt bara, så du inte sliter ut dig igen... var rädd om din vackra kropp Niinisen.

Själv är jag på god väg att bli SJUK (har junte varit det på typ två år). Känns pissigt o gör allt för att det skall gå över (tänker träna så SVETTEN RINNER imorrn, då kanske det försvinner).

Nähä. Saknar dig lite gumman. Hoppas vi hörs o ses snart.

PUSS o KRAM

Anonym sa...

Önskar jag hade nåt att förströ mina dagar med,men man får väl säga att hundarna e min hobby ;)

Lycka till!
/Kramar :)

Anonym sa...

Varför kallas det 'lugnt och skönt'? Ok, lugnt förstår jag, men vad är det som är så skönt med det?

Själv föredrar jag när det hela tiden händer nåt och inte står still. Lugn för mig är när jag sitter och seglar i god vind, när jag bränner fram på en bana med duccen i full fart, när jag skuttar omkring bland klipporna med hunden eller när jag klättrar på en skön klippa. Alltså, när jag är som mest harmonisk, det är när jag gör nåt som kräver koncentration och i en del fall även en större portion av fysisk ansträngning.

f*n vad duktig jag låter nu då...usch vad trött jag blir på mig...

niinis sa...

Chris: SOm sagt, bra att du envist fortsätter i alla fall :)

Fru P: Neeeeeeej, itne sjuk.....de e kasst. O kroppen blir så seg.... Saknar dig hjärtat, hoppas vi får ses snart!! Kramar

Garbo: Jamen då har ju du fullt upp ju.... my god hundar tar väl EN HEL DEL TID??!! kramar

Mumrik: Du har rätt på ett sätt... jag mår inte heller bra av o inte ha nåt o göra, det pallar jag inte.... å faktiskt så gör jag oftast saker jag vill göra, även om det är tufft o slitit o stressigt emellanåt. När det blir onyttigt är när man gör saker man inte vill göra.....